Rom Debt Collection

Go to content

Main menu

CONSULTANTA CONTRACTUALA

  
  
  
  

 


CONSULTANTA CONTRACTUALA
      
                                                                                                                       

A primi sfatul corect si oportun pe probleme de drept contractual, este fundamental pentru succesul pe termen scurt si lung al afacerii dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de consiliere cu privire la termenii si conditiile de comercializare, sau aveti nevoie de asistenta cu elaborarea unui contract personalizat pentru un anumit proiect, putem asista.

Oricare ar fi afacerea dvs., contractele de o natura sau alta vor avea impact asupra functionarii acesteia; contractele vanzare-cumparare, cele dintre asociati, contractele de munca.

Experienta noastra de peste 10 ani in lucrul cu clientii pentru a formula intregul spectru de acorduri comerciale va va oferi un avantaj.
Clauzele complexe ale contractelor sunt deseori trecute cu vederea si multi manageri nu sunt bine informati cu privire la modul in care aceasta zona cruciala a legii poate avea un impact asupra lor.
In cazul unei dispute contractuale, echipa noastra de juristi  experti va fi in masura sa va sfatuiasca calea optima de actiune pentru a rezolva situatia rapid si eficient.

Back to content | Back to main menu